Τρόποι Πληρωμής

 • Μέσω  χρέωσης της Πιστωτικής / Χρεωστική σας Κάρτας ή PayPal

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard, AMERICAN EXPRESS, ή PayPal μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της www.vanesis.gr με κρυπτογράφηση 256 bit – τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα – πιστοποιημένη. (SSL/TLS)

 

Μέσω εντολής πληρωμής από Τραπεζικό Λογαριασμό

 

NATIONAL BANK OF GREECE

SNV GROUP HELLAS

IBAN: GR4601102210000022100854649

SWIFT CODE: ETHNGRAA

 

VIVA PAYMENTS SERVICES SA

SNV GROUP HELLAS

IBAN: GR3770100000000269519912698

SWIFT CODE: VPAYGRAA

 

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας και την άμεση εκτέλεσή της χωρίς επιπλέον διαδικασίες και χωρίς έξοδα πληρωμής, μπορείτε να κάνετε την πληρωμή στην τράπεζα σας μέσω web banking ή mobile apps.

 

Δεν υπάρχουν έξοδα πληρωμής, εφόσον η τράπεζα είναι ελληνική και επιλέξετε πληρωμή μέσω web banking ή phone banking ή του app της τράπεζας σας και όχι σε φυσικό κατάστημα. Ισχύει σε όλες τις ελληνικές Τράπεζες.

 

Οι παραγγελίες με Τραπεζική Κατάθεση, βρίσκονται σε αναμονή για τις 3 επόμενες εργάσιμες ημέρες. Εάν δεν εμφανιστεί η πληρωμή στην συνέχεια ακυρώνονται.

Ναί. Στην σελίδα Ταμείο και στην ενότητα Στοιχεια Χρέωσης, μπορείς να κάνεις επιλογή “Τιμολόγιο” και να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου για την έκδοση τιμολογίου.

Ναι. Όλες οι τιμές που αναγράφονται στο VANESI’S SECRETS συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ της χώρας βάση την IP πελάτη, και στην σελίδα ταμείο συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ της χώρας προορισμού του πελάτη.

Υπάρχουν συνολίκα 33 διαφορετικές κάρτες και μέθοδοι πληρωμής που μπορεί να επιλέξει κάποιος, ανάλογα με την χώρα που μένει. Μπορείτε να τις δείτε στο κάτω μέρος της κάθε σελίδας μας.

Συνολικά απο 29 χώρες. Μπορείτε να τις δείτε στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας. Για τις χώρες Ελβετία, Τουρκία, Βόρειας Μακεδονία, Αλβανία, Ισραήλ, επικοινωνίστε με την εταιρεα μας στο customerservice@vanesis.gr ή στο hello@vanesis.ch

Αποστολή & Επιστροφές

 • Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας παραδώσουμε την παραγγελία το συντομότερο δυνατό. Παραγγελίες που γίνονται τις εργάσιμες ημέρες πριν από τις 18:00, προσπαθούμε να στείλουμε την ίδια μέρα. Ωστόσο, δεν είναι αυτό πάντα δυνατόν. Μερικές φορές τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα και η παράδοση της παραγγελίας σας μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, ισχύει αυτό με την παραγγελία σας, φυσικά θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό.
 • Η παράδοση γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Γενικά, η παράδοση θα πραγματοποιείται την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα μεταξύ 9:00 και 21:00. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη στιγμή της παράδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο της Γενικής Ταχυδρομικής.

Σημείωση! Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την παράδοση του δέματός σας. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την αποστολή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε. Ή μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Γενική Ταχυδρομική.

 • Χρεώσεις εντός Ελλάδος

Μέχρι 2 κιλά χρέωση 3,90€, κάθε επιπλέον κιλό χρέωση 0,90 €.

Για τις Δυσπρόσιτες Περιοχές η χρεώση αναλογικά μειώνετε ως εξής: 0-40€ κόστος 5,90€,

40,01-60€ κόστος 3,90€, 60,01-69,99€ 2,90€ και από 70€ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για μεγαλύτερα πακέτα άνω τον 5 κιλών επικοινωνίστε με την εταιρεα μας στο customerservice@vanesis.gr

 • Χρεώσεις πρός Κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης  E.E.

Μέχρι 2 κιλά χρέωση 9.90 €, κάθε επιπλέον κιλό χρέωση 2,00 €. Για μεγαλύτερα πακέτα άνω τον 5 κιλών επικοινωνίστε με την εταιρεα μας στο customerservice@vanesis.gr

 • Χρεώσεις πρός Κύπρο, Μάλτα

Μέχρι 2 κιλά χρέωση 12.90 €, κάθε επιπλέον κιλό χρέωση 2,00 €. Για μεγαλύτερα πακέτα άνω τον 5 κιλών επικοινωνίστε με την εταιρεα μας στο customerservice@vanesis.gr

 • Λοιπές αποστολές

Ελβετία, Τουρκία, Βόρειας Μακεδονία, Αλβανία, Ισραήλ, επικοινωνίστε με την εταιρεα μας στο customerservice@vanesis.gr

* Προσφέρετε δωρεάν αποστολή;

 • Ναι, η οικονομική αποστολή είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 40 € για παραγγελίες  εντός Ελλάδος  (εκτός απο τις Διυσπρόσιτες Περιοχές που είναι απο 70 €).

Διαδικασία αποστολής

Η διαδικασία αποστολής στο vanesis.gr γίνεται με τα ακόλουθα βήματα: 1 Η παραγγελία σας συλλέγεται στην αποθήκη μας 2 Η παραγγελία σας τοποθετείται και συσκευάζεται καλά 3 Η παραγγελία σας θα παραληφθεί από τον ταχυμεταφορέα μας 4α Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στην καθορισμένη διεύθυνση αποστολής σας 4β Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο σημείο εξυπηρέτησής σας. Σημείωση! Πρέπει να ταυτοποιηθείται. Ελέγξτε αμέσως μετά την παραλαβή της παραγγελίας, εάν είναι άθικτη και ολοκληρωμένη. Εάν δεν ισχύει αυτό, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να το αναφέρετε.

Δεν έχω λάβει απόδειξη αποστολής

Είναι πιθανό το φίλτρο ανεπιθύμητων μηνυμάτων σας να είναι ενεργό και να φιλτράρει την απόδειξη αποστολής μας. Σας συνιστούμε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του φίλτρου ανεπιθύμητων μηνυμάτων και, εάν είναι απαραίτητο, να τις προσαρμόσετε. Επίσης, ελέγξτε αν έχετε εισαγάγει τη σωστή διεύθυνση email.

Λείπουν Προϊόντα

Σε περίπτωση που έχετε παραγγείλει ένα ή περισσότερα αντικείμενα, αλλά δεν τα έχετε λάβει, επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Λάβατε λάθος προϊόντα

Σε περίπτωση που έχετε λάβει ένα ή περισσότερα αντικείμενα που δεν έχετε παραγγείλει, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επιστροφές

 • Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση εντός 14 ημερών (προθεσμία υπαναχώρησης).
 • Η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την ημέρα κατά την οποία ο πελάτης ή ένας τρίτος, ο οποίος μπορεί να μην είναι ταχυμεταφορέας αλλά μπορεί να έχει ανατεθεί από τον πελάτη, αποκτά τα προϊόντα στην κατοχή του. Σε περίπτωση παραγγελίας διαφορετικών ειδών που πρέπει να παραδοθούν χωριστά, 14 ημέρες μετά την ημέρα κατά την οποία ο πελάτης ή ένας τρίτος που μπορεί να είναι ταχυμεταφορέας αλλά μπορεί να ανατεθεί από τον πελάτη, παραλαμβάνει τα προϊόντα στην κατοχή του.
 • Για να μπορέσει να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο πελάτης υποχρεούται να ενημερώσει τη VANESI’S για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση με ρητή δήλωση (μέσω της φόρμας υπαναχώρησης (1) ταχυδρομικά ή email: hello@vanesis.gr) . Για το σκοπό αυτό πρέπει να συμπληρώσει το έντυπο ανάκλησης. Εάν ο πελάτης αποφασίσει να υπαναχωρήσει, η VANEISI’S θα του αποστείλει βεβαίωση παραλαβής της δήλωσης υπαναχώρησης (ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά).
 • Προκειμένου να τηρηθεί η προθεσμία ακύρωσης, αρκεί ο πελάτης να στείλει τη δήλωση ακύρωσης πριν από τη λήξη της προθεσμίας.
 • Εάν ο πελάτης υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, όλες οι πληρωμές που έχει πραγματοποιήσει υπέρ της VANESI’S θα του επιστραφούν εντός 14 ημερών από τη στιγμή που η VANESI’S ενημερωθεί για τη δήλωση υπαναχώρησης (εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής και των χρεώσεων για ελάχιστες ποσότητες παραγγελίας). Αυτές οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται με το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποίησε ο πελάτης για την παραγγελία του, εκτός εάν ρητά αναφέρεται διαφορετικά. Η επιστροφή χρημάτων μπορεί να ανασταλεί έως ότου παραληφθούν τα επιστρεφόμενα αγαθά ή ο πελάτης επιβεβαιώσει ότι τα αγαθά έχουν επιστραφεί.
 • Ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει τα εμπορεύματα στη VANESI’S. Αυτό πρέπει να γίνει χωρίς υπαίτια καθυστέρηση εντός 14 ημερών από την αποστολή της δήλωσης υπαναχώρησης και μετά τη λήψη της επιβεβαίωσης παραλαβής της δήλωσης υπαναχώρησης από την VANESI’S. Η περίοδος υπαναχώρησης θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν ο πελάτης έχει στείλει τα αγαθά πριν από τη λήξη των 14 ημερών. Τα άμεσα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τυχόν απόσβεση των αγαθών λόγω χειρισμού, εάν αυτό υπερβαίνει τα απαραίτητα για τον καθορισμό των χαρακτηριστικών, της φύσης και της φύσης των προϊόντων.
 • Ο πελάτης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης στην περίπτωση σφραγισμένων προϊόντων που δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους υγιεινής ή υγείας και τα οποία έχουν ανοιχτεί μετά την παράδοση.

Δείγμα φόρμας ακύρωσης

 

(Εάν θέλετε να ανακαλέσετε τη σύμβαση, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα και στείλτε την πίσω.)

 

Προς: Επωνυμία εταιρείας,

Διεύθυνση, e-mail: hello@vanesis.gr,

Τηλέφωνο (κόστος) +41 77 512 21 11

Εγώ/εμείς (*) ανακαλούμε με το παρόν τη σύμβαση που έχει συνάψει εγώ/εμείς (*) σχετικά με την αγορά του τα ακόλουθα αγαθά (*)/ η παροχή της ακόλουθης υπηρεσίας (*)

 

Παραγγέλθηκε στις(*)/λήφθηκε στις(*)

Όνομα πελάτη(ων)

Διεύθυνση πελάτη(ών)

Υπογραφή του πελάτη(ων) (μόνο σε περίπτωση ειδοποίησης σε χαρτί)

ημερομηνία

Καλάθι αγορών
Scroll to Top