Πρόγραμμα Super Πόντοι SPP (Συνεργάτης)

Εσείς μας συστήνεται...

.. εμείς ανταμείβουμε εσάς και τους πελάτες σας!!!

Αγαπητέ Συνεργάτη,

Χαιρόμαστε που ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα «Πρόγραμμα Super Πόντοι SPP», αλλά και εμείς ενδιαφερόμαστε να έχουμε ικανοποιημένους συνεργάτες.

Αρχικά μας ενδιαφέρει μια ειλικρινή συνεργασία με τους συνεργάτες μας, που θα βασίζεται στο κοινό μας καλό.

Στην συνέχεια αυτή η ειλικρίνεια θα μεταφερθεί στους πιστούς σας πελάτες.

Και αυτό στην ουσία κάνει το «Πρόγραμμα Super Πόντοι SPP».

Θα θέλαμε τώρα με λίγα λόγια να σας παρουσιάσουμε το Πρόγραμμα με κάθε λεπτομέρεια για να γνωρίζεται ακριβώς τi περιλαμβάνει και πώς μπορείτε εσείς και οι πελάτες σας να ωφεληθείτε.

Το «Πρόγραμμα Super Πόντοι SPP» είναι απλό και κατανοητό τόσο για τους συνεργάτες όσο και για τους πελάτες σας.

Δεν έχει δυσνόητα σημεία ή κρυφούς αστερίσκους που να μην μπορεί ο πελάτης να γνωρίζει τι ακριβώς κερδίζει μέσω μιας αγοράς από το VANESIS.gr online-Shop κατάστημά μας.

Αρχικά στους συνεργάτες μας ανοίγετε ένας κωδικός συνεργάτη για να μπορούμε να γνωρίζουμε ποιοι πελάτες μας προέρχονται από εσάς.

Όσο αφορά τους συνεργάτες μας, η δικιά σας συμμετοχή περιλαμβάνει την προσπάθεια να προτρέψετέ τους πελάτες σας να αγοράσουν από το VANESIS.gr online-Shop.

 1. Στην συνέχεια όταν ένας πελάτης σας θελήσει να κάνει εγγραφή στο VANESIS.gr online-Shop μας, του ανοίγεται έναν κωδικό πελάτη συμπληρώνοντας την Κάρτα

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΕΛΑΤΗ»

Αυτή την κάρτα την κρατάει ο συνεργάτης μας και με Viber ή WhatsApp μας στέλνει μια φωτογραφία.

Η συμπλήρωση και η δημιουργία του κωδικού πελάτη είναι πολύ απλή όπως φαίνεται και στο υπόδειγμα. (Φωτογραφία 1)

Η δημιουργία του κωδικού αποτελείται από τον κωδικό του συνεργάτη μεσολαβεί μια τελεία και στην συνέχεια το επώνυμο του πελάτη σας με αγγλικούς χαρακτήρες.

 1. Και παράλληλα συμπληρώνεται και την…

«ΚΑΡΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΕΛΑΤΗ

Αυτή την κάρτα αφού την συμπληρώσετε με τα στοιχεία από την προηγούμενη κάρτα, την δίνεται στον πελάτη σας για να έχει τους κωδικούς του. (Φωτογραφία 2)

Αυτή είναι μια διπλή κάρτα που εκτός από τον κωδικό του πελάτη σας, είναι μια κάρτα που στις άλλες πλευρές της υπάρχει το δικό σας λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνία τα δικά σας.

Χρησιμεύει δηλαδή και σαν κάρτα του καταστήματός σας.

 1. Τώρα μπορείτε είτε να βοηθήσετε τον πελάτη σας με αυτά τα στοιχεία να ενεργοποιήσει την κάρτα του, είτε να ο πελάτης να κάνει την ενεργοποίηση αργότερα μόνος του.

(Προσοχή!!!   Εάν έχετε χρόνο σας παρακαλούμε βοηθήστε τον πελάτη σας να κάνετε μαζί την ενεργοποίηση, διότι αργότερα μπορεί να το παραμελήσει.)

Τώρα ο Πελάτης σας είναι έτοιμος να κάνει αγορές από το VANESIS.gr online-Shop κατάστημά μας

Και κάπου εδώ τελειώνει η δικιά σας προσπάθεια.

 1. Ποια είναι τα οφέλη για τους συνεργάτες μας;
 • Ως συνεργάτης μας, η ανταμοιβή σας για την προσπάθειά σας ανέρχεται στο 20% της καθαρής αξίας κάθε αγοράς των πελάτων σας από το VANESIS.gr online-Shop μας.
 • Δεν χρειάζεται να έχετε στοκ εμπόρευμα και χρήματα στο κατάστημά σας για το εάν και όταν, θα πουλήσετε κάτι ή το εάν έληξε ένα προϊόν.
 • Δεν χρειάζεται να δεσμεύετε χώρο για τα εμπορεύματα στο κατάστημά σας.
 • Δεν χρειάζεται να φροντίζεται για έκδοση αποδείξεων ή για το εάν ο πελάτης πήρε την απόδειξή του.
 • Κάθε μήνα γίνεται εκκαθάριση βάση του κωδικού συνεργάτη και το 20% της καθαρής αξίας των αγορών από τους πελάτες σας, κατατίθεται στον Τραπεζικό σας λογαριασμό.
 • Γίνεται αποστολή του παραστατικού για τα έσοδα που έχετε ανά μήνα.
 • Έχετε ένα συμπληρωματικό εισόδημα χωρίς κόπο.
 1. Και ποια είναι τα οφέλη για τους πελάτες σας;
 • Ο πελάτης σας ανταμείβεται με 3% έκπτωση στην καθαρή αξία των προϊόντων που αγοράζει.
 • Η έκπτωση δίνεται με την μορφή Πόντων για τις επόμενες αγορές του.
 • Ο πελάτης γνωρίζει ανά πάσα στιγμή μπαίνοντας τον λογαριασμό του τη χρήματα έχει αποταμιευμένα.
 • Αξιόπιστο Online-Shop με έδρα την Ελβετία, χωρίς φόβο μήπως χάσει τα χρήματά του.
 1. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες της σύμβασης μας.

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ  «SUPER PUNKTE PROGRAMM SPP / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ»

 

Στ …………………………… σήμερα ……./.……/…………., καταρτίζεται ιδιωτικό συμφωνητικό συνεργασίας, της οποίας το περιεχόμενο και τα μερικότερα σημεία αποτελούν τη γνήσια και ακριβή βούληση αυτών που υπογράφουν τη συμφωνία, δηλαδή:

 1. a. Της εταιρείας με την επωνυμία «SNV GROUP GmbH» με την διακριτική Εμπορική Ονομασία «VANESI’S SECRET Online-Shop», η οποία εδρεύει στην Ελβετία, επί της οδού Willenhofstrasse 13, 8182 Hochfelden-ZH Switzerland, με Φορολογικό Αριθμό CHE-345.957.479, και η οποία εκπροσωπείται νόμιμα εν προκειμένω από τον κ. Βασίλη Κλουπώδη του Θωμά.
 1. b. Της εταιρείας με την επωνυμία ____________________________________________________________________________________

που εδρεύει στον-ην ___________________________________________________________________________________________________

επί της οδού_______________________________________________________________ αριθμός ___________________________________

με Α.Φ.Μ.: ________________________________ Δ.Ο.Υ.: __________________________________________ η οποία εκπροσωπείται

εν προκειμένω από τον νόμιμο εκπρόσωπό της ____________________________________________________________________

του ___________________________________________________ .

Συμφωνούμε και συναποδεχόμαστε τα εξής :

 1. Το παρών ιδιωτικό συμφωνητικό συνεργασίας έχει ισχύ 1 (ένα) χρόνο από την ημερομηνία υπογραφής του. Σιωπηρή ανανέωση γίνεται για ακόμα 1 (ένα) χρόνο, εκτός εάν το συμφωνητικό καταγγελθεί τουλάχιστον 2 μήνες πριν τη λήξη του. Η καταγγελία της σύμβασης γίνεται δυνατή μέσω E-Mail (partner@vanesis.gr) και επικυρώνεται με απαντητική επιβεβαίωση παραλαβής του E-Mail, μέσω του ίδιου E-Mail.
 1. Εκπρόσωπος της εταιρεία «SNV GROUP GmbH» θα επισκεφτεί το κατάστημά σας, ώστε να διαπιστωθεί η καταλληλόλητα του Χώρου, ανταποκρινόμενος στα στάνταρ προώθησης του συγκεκριμένου Ηλεκτρονικού Καταστήματος «VANESI’S SECRET Online-Shop» https://www.vanesis.gr ή https://www.vanesis.gr, συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Μπόνους συνεργάτη «SUPER PUNKTE PROGRAMM SPP / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ».
 1. Το Πρόγραμμα Μπόνους συνεργάτη «SUPER PUNKTE PROGRAMM SPP / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ» περιλαμβάνει την προώθηση του συγκεκριμένου Ηλεκτρονικού Καταστήματος «VANESI’S SECRET Online-Shop» https://www.vanesis.gr ή https://www.vanesis.gr.
 1. Παράλληλα θα δοθεί επαρκές πληροφοριακό υλικό, ενώ θα σας διατεθεί άφθονο έντυπο διαφημιστικό υλικό.
  1. 1 x-Banner
  2. 4 Strut Card (Καρτολίνες) Α4 με βάση πλαστικοποιημένες
  3. 1 Αφίσα Α3
  4. 250 Flyers
  5. 250 κάρτες με τα στοιχεία της Εταιρείας και τα στοιχεία του συνεργάτη και τα αντίστοιχα Logo
  6. 250 κάρτες για καταχώρηση των στοιχείων πελατών.
 1. Σε περίπτωση που ο Συνεργάτης δεν διαθέτη δικό του χώρο, τότε το διαφημιστικό υλικό περιλαμβάνει
  1. 250 Flyers
  2. 250 κάρτες με τα στοιχεία της Εταιρείας και τα στοιχεία του συνεργάτη και τα αντίστοιχα Logo
  3. 250 κάρτες για καταχώρηση των στοιχείων πελατών.

Από την υπογραφή της συνεργασίας θα χρειαστούν 15-20 ημέρες για το άνοιγμα του κωδικού συνεργάτη και την

εκτύπωση του απαραίτητου πληροφοριακού και διαφημιστικού υλικού.

Όλο το υλικό διατίθεται δωρεάν, στα πλαίσια της συνεργασίας και θα αποσταλεί στην διεύθυνση του Συνεργάτη ταχυδρομικός.

 1. Μετά την παραλαβή και την τοποθέτηση του διαφημιστικού υλικού, αποστέλλονται φωτογραφίες του χώρου με την τοποθέτηση του διαφημιστικού υλικού μέσω E-Mail (partner@vanesis.gr).
 1. Η υπηρεσίες που περιλαμβάνονται αφορούν την προσπάθεια του συνεργάτη να επικοινωνήσει και να κάνει γνωστό το Ηλεκτρονικό Κατάστημα «VANESI’S SECRET Online-Shop» https://www.vanesis.gr ή https://www.vanesis.gr στους Πελάτες που συνεργάζεται. Ο Συνεργάτης προωθεί τους πελάτες του να γνωρίσουν το συγκεκριμένο Ηλεκτρονικό Κατάστημα «VANESI’S SECRET Online-Shop» https://www.vanesis.gr ή https://www.vanesis.gr.. και τα Προϊόντα που υπάρχουν.
 1. Στον Συνεργάτη η Εταιρεία «SNV GROUP GmbH» θα ανοίξει συγκεκριμένο κωδικό προς διευκόλυνσή της καταγραφής των Πελατών του που θα προβούν σε αγορές από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα «VANESI’S SECRET Online Shop» https://www.vanesis.gr ή https://www.vanesis.gr, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που ο Συνεργάτης έχει παραχωρήσει στην Εταιρεία.
 1. Τα στοιχεία των πελατών ως προσωπικά στοιχεία δεν δημοσιοποιούνται ούτε διοχετεύονται σε τρίτους. Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένα προσωπικά δεδομένα https://www.vanesis.gr/el/datenschutzerklaerung/
 1. Κάθε μήνα θα γίνεται εκκαθάριση της καθαρής αξίας των αγορών του συνόλου των πελατών του συνεργάτη (εξαιρούνται τα ποσά τον εκπτώσεων του Πελάτη, του ΦΠΑ και των Μεταφορικών). Η ανταμοιβή της προσπάθειας του συνεργάτη να επικοινωνήσει και να κάνει γνωστό το Ηλεκτρονικό Κατάστημα «VANESI’S SECRET Online Shop» https://www.vanesis.gr ή https://www.vanesis.gr καθορίζεται στο 20% της καθαρής αξίας των αγορών του συνόλου των πελατών του συνεργάτη (εξαιρούνται τα ποσά τον εκπτώσεων του Πελάτη, του ΦΠΑ και των Μεταφορικών).

Στο πρώτο 10ήμερο του επόμενου μήνα θα  γίνεται κατάθεση σε προσωπικό Τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο συνεργάτης. Στη συνέχεια ηλεκτρονικά μέσω E-Mail του πελάτη θα αποστέλλεται το αντίστοιχο παραστατικό.

 1. Μετά τη λύση της συνεργασίας όλο το πληροφοριακό υλικό και διαφημιστικό υλικό θα πρέπει να επιστραφεί στην εταιρεία «SNV GROUP GmbH» σε διεύθυνση που θα υποδείξει η Εταιρεία «SNV GROUP GmbH».
 1. Οποιαδήποτε επίλυση διαφοράς υπεύθυνα είναι τα Ελβετικά Δικαστήρια και ο Ελβετικός Νόμος όπου βρίσκεται και η Έδρα της Εταιρείας «SNV GROUP GmbH».

Για την                                                                                                                                                               Για τον Συνεργάτη

«SNV GROUP GmbH»

«www.vanesis.gr Online-Shop»

SEO

Βασίλης Κλουπώδης                                                                                                                ……………………………………………

Φωτογραφία 1 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΙΑΡΙΣΜΟΥ ΠΕΛΑΤΗ»

Φωτογραφία 2 «ΚΑΡΤΑ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΕΛΑΤΗ»

Καλάθι αγορών
Scroll to Top